Fakülte

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet Hotar ’ın ve üniversitemizin üst yönetiminin katkı ve destekleriyle 2020 yılında fakültemizin kuruluşu tamamlanmış ve 2021-2022 eğitim & öğretim yılında ilk öğrencileri ile eğitime başlanmıştır. Öğrencilerimiz, planladığımız sosyal sorumluluk projeleri ile sağlık kampüsümüzün kültüründen etkilenerek, hekimliğin getireceği sorumluluk ve olgunlukla erken dönemde tanışmanın ayrıcalığını yaşamaktadırlar.

Yüksek lisans (master) programına 2022 Bahar Yarı Yılı’nda ilk öğrencilerimiz kabul edilmiştir. Klinik ve bilimsel eğitimi içeren program, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ile birlikte yönetilmektedir. Araştırmacıların ilgi duydukları öncelikli alanlarda, translasyonel bilimsel projeler üretebilecekleri esnek bir doktora programı oluşturabilmek için çalışılmaktadır. Ayrıca, Diş Hekimliğinde Uzmanlık eğitimi verilmesi için gerekli şartlar sağlanmıştır.